2011. szeptember 24., szombat

Wolf, Christa : Ki volt Christa T.? : regén - Jelenlegi ára: 1 720 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Ki volt Christa T.? : regényA könyv listaára: 2100 Ft. Leírás:
A német regényirodalom nagy hagyományait idézi Christa Wolf remek kisregénye, mely 1968-ban jelent meg eredetiben, s annak idején meglehetős vitákat váltott ki az NDK-ban. A regény magyarul először 1976-ban volt olvasható (Budapest, Európa Könyvkiadó, 1976. ). Christa T. életútja naplójegyzetekből, töredékekből, elhangzott vagy képzelt párbeszédekből, vallomásokból, oknyomozó-analitikus építkezés nyomán rajzolódik ki. A szabálytalan Bildungsroman hőse egy igen rokonszenves, megalkuvásra képtelen leány, akivel - noha semmi rendkívüli nem történik - értetlenül áll szemben környezete, barátja, házassága után családja is. Korai halála csak növeli a kibogozhatatlan kérdések számát. K volt Christa T.? Miért halt meg fiatalon? Miért nem tudott beilleszkedni az élet konvencióinak rendjébe? Serenus Zeitblom, a lány rokona e kisregény elbeszélője: hű krónikásként gyűjti össze a Christa életéről fennmaradt dokumentumokat, minden tényt és ítéletet mérlegelve próbál választ adni szeretett-csodált barátnője sorsának titkára. A lány kibontakozóban lévő személyiségének láthatóan az ötvenes évek letorzult-megmerevedett rendje szab gátat. Lépten-nyomon összeütközésbe kerül önnön szűkre szabott lehetőségeivel: egyetemistaként képtelen belátni, miért kell merev dogmák jegyében újraértékelni a klasszikus német kultúrát, pedagógusként viszont erejét nem kímélve őrli föl magát. Talán önmagában is kételkedve kísérletet tesz a rend felvállalására, ám házassága a mecklenburgi állatorvossal ugyanúgy boldogtalan, mint korábbi szerelmei. A számos nyelvre lefordított regény ma is sokak számára érdekes lehet, így széles körben ajánlható beszerzésre. ISBN: 978-963-329-335-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 10. 00 és 17. 00 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 720 Ft

Az aukció vége: 2011-09-22 02:27
. Wolf, Christa : Ki volt Christa T.? : regén - Jelenlegi ára: 1 720 Ft