2011. október 15., szombat

Wiesel, Elie: A Sonderberg-ügy - Jelenlegi ára: 2 450 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A Sonderberg-ügyA könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
A magyar származású, Nobel-békedíjas író, Elie Wiesel a humánum világszerte ismert letéteményese legújabb könyvét is a Soá emlékezetének, a megbocsátásnak és az őszinteség megváltó hatalmának szenteli. Regénye a német Werner és a zsidó Yedidyah története a náci hóhérok és áldozataik leszármazottainak története, akik magukban hordozzák szüleik tragédiáját. Címszereplője Werner Sonderberg, az Egyesült Állomokban élő fiatal, német egyetemista kirándulni indul nála vendégeskedő, idős nagybátyjával, Hans Dunkelmannal az Adirondacks-hegységbe. A fiú egyedül tér vissza a túráról, majd később egy szikla tövében megtalálják a nagybácsi összeroncsolódott holttestét. A gyilkossággal megvádolt Sonderberg végig azt vallja, hogy bűnös... és ártatlan egyszerre. Yedidyah-ban, a New York-i színházi kritikusban, aki főszerkesztője parancsára tudósít az ügyről, a különös eset kínos gondolatokat ébreszt: Baleset? Öngyilkosság? Gyilkosság? Bele lehet-e törődni, hogy egy rejtély ilyen makacsul bezárul előttünk, és nem hajlandó kiszolgáltatni titkát? Tulajdonképpen ki volt ez az öreg, kopasz és kiábrándult nagybácsi, akinek tragikus halálát egy manhattani törvényszéki tárgyalóteremben boncolgatják, ahol a sok-sok órán és napon át tartó per során egymást tapossák az újságírók, az ügyvédek és a kiváncsiskodók? Yedidyah - aki számára kezdetben színház a 613/D számú ügy - úgy érzi, mintha saját sorsa lenne a tét. Azt gyanítja, hogy egy családi titokba ütközött, és nyomozni kezd a múltja után. Életében a New York-i színházi világ vidám könnyedségét az európai tragédia keserűsége váltja fel. Előtűnnek Dachau, Treblinka árnyai. Végül hipnózis segítségével sikerül feleleveníti kisgyermekkori emlékeit, és ettől kezdve meg kell tanulnia együtt élni a történtekkel, amelyek az idők végezetéig szégyenkezésre késztetik majd az emberiséget. ISBN: 978-963-310-032-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 450 Ft

Az aukció vége: 2011-10-13 16:41
. Wiesel, Elie: A Sonderberg-ügy - Jelenlegi ára: 2 450 Ft