2011. szeptember 3., szombat

A közkedvelt Hattyú utcában eladó 1+2 félszobás, teljes körűen felújított lakás I. kerület

Teremtse meg igényes otthonát Buda szívében!

Buda központjában, mégis nyugodt környezetben eldó ez a teljeskörűen és igényesen felújított 1+2 szobás, első emeleti, világos, napos lakás most 25M Ft.-ért!
A rendelkezésre álló 58 négyzetméteren egy világos és tágas amerikai konyhás nappali, további két hálószoba, illetve egy szintén nagyvonalú térrel rendelkező fürdőszoba kapott helyet.

Ez a két éve, igényes anyagok felhasználásával megújult lakás, élhető tereinek és Dél-Nyugati tájolásának köszönhetően igazi otthont biztosít lakói számára.

A rendezett anyagiakkal bíró lakóház kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a közelben minden fontos üzlet és szolgáltatás elérhető (pl.: Moszkva tér, Mammut üzletközpont), néhány perc sétával a Budai Várban, vagy akár a Duna partján lehetünk.

A lakásból kiindulva akár autóval, akár tömegközlekedéssel, rövid idő alatt a város szinte bármilyen frekventált pontját elérhetjük.

Irányár: 25.000.000. Ft.
Hétvégén is hívhat!

Ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézést biztosítunk vevőink számára!

JOGI ÜGYINTÉZÉS FÉLÁRON!!!
Az irodánk közreműködésével vásárolt ingatlanok ügyvédi díjának felét cégünk átvállalja, amennyiben irodánk ügyvédjét bízza meg az adásvételi szerződés elkészítésével.. A közkedvelt Hattyú utcában eladó 1+2 félszobás, teljes körűen felújított lakás I. kerület